LCK Norra bjuder in till LC träning tisdag 18/6 2024 i Mellanå, Bjurholm

Plats: Mellanå, Bjurholm

Datum: Tisdag 18 Juni 2024

Max antal hundar: 20 st.

Tid för anmälan och betalning 17.00. Första start sker därefter.

Föranmälan sker till Nina Linnatie senast måndag 17/6, kl 24.00. Telefon 070-327 07 05.

Träningsansvarig Lasse Lindberg.

Skriv i anmälan: Hundens/hundarnas namn, ras, ålder, kön samt vad hunden ska springa (raksträcka, träningslopp, ensamlopp, parlopp eller licenslopp).

Träningsavgifter: 100 kr/hund och dag.

Licenslopp: 100 kr/licenslopp/hund
Stödhund: Stödhund till licenslopp betalar också en träningsavgift på 100 kr/dag. Ägaren till stödhund och ägaren till aktuell licenshund kommer själv överens om vem som står för träningsavgiften om stödhunden enbart ställer upp för licenslopp (ingen planerad träning). Stödhund till licenslopp ordnar man med själv.

För att förenkla på plats så vill vi att du fyller i dina och din hunds uppgifter på licenspapperet innan du kommer till träningen. För er som är ny, kom ihåg att ta med påskriven deltagarförbindelse. Regler, anvisningar och blanketter finns på www.pklc.se. Medlemskap i SvVK är obligatoriskt för ägare av hunden, gäller ej de som provar på första gången.

Samtliga deltagare ska vara bekanta med de regler och anvisningar som finns för lure coursing-verksamheten.

Licensgivare kommer att finnas på plats. Kom ihåg att ta med licenspapper och stamtavla för din hund. Finns att hämta på PKLC hemsida, (www.pklc.svvk.se). Licenspapperet lämnas till licensgivaren innan loppet.

Enbart swish gäller som betalning. Har man inte swish ordnar man det själv med andra deltagare. Betalning ska visas upp för ansvarig person innan start sker.

Alla hundar ska ha munkorg för att få springa. Hundar som ska springa licenslopp ska bära täcke (eget täcke måste medtas).  Hundar yngre än 12 månader får endast springa ensamma kortare raksträckor. Hund måste ha uppnått 9 månaders ålder för att få springa efter trasan, men valpar från 4 månader är välkomna för att titta på och bekanta sig med miljön.

Glöm inte att plocka upp efter dig och din hund och ta med allt skräp från platsen.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningen med kort varsel på grund av vädret eller andra orsaker som vi inte råder över så kolla facebooksidan på morgonen innan ni åker.
Ta med vatten till hunden och fika till er själva.

Välkomna!

Kommentarer